Değerli öğrenciler,

Üniversite olarak anlaşmalı olduğumuz Jade Üniversitesi’nde lisans ve yüksek lisans düzeyindeki öğrenciler için uluslararası yaz okulu düzenlenecektir. Yaz okulu ağırlıklı olarak Biyomedikal Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yapay Zeka ve Veri Madenciliği Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği gibi çeşitli alanları ilgilendirmektedir.

Yaz okulu toplam 3 hafta, her hafta 24 saat olmak üzere toplamda 72 saat şeklinde olacaktır. Yaz okulunun dili İngilizce’dir.

Uluslararası Yaz Okulu, Almanya’nın Wilhelmshaven kentindeki Jade Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir.

Konaklama, kıyıya demirlemiş büyük bir gemide olacaktır. Dersler Jade Üniversitesi kampüsünde yapılacaktır.

Üniversitemize tahsis edilen belirli bir kontenjan için ders ücreti alınmayacaktır.

İlgi duyduğunuz alan hakkında farklı ülkelerden gelen profesörlerden eğitim almak, dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerle tanışmak isterseniz başvurularınızı yapabilirsiniz.

Üç hafta sürecek olan yaz okulunun programı ilgili pdf dosyasından ulaşabilirsiniz.

Şehir, üniversite, ders içerikleri, sosyal aktiviteler vb. hakkında daha fazla bilgi için Araştırma Görevlisi Mustafa TÜFEKÇİ (mtufekci@ankara.edu.tr) ile iletişime geçebilirsiniz. Ek olarak Whatsapp grubumuza katılabilirsiniz.