🔸 Yeni nesil girişimcilerin dünyaya açılma fırsatı yakaladığı Red Bull Basement, bu yıl da üniversite öğrencilerini yenilikçi fikirlerini küresel arenaya taşımaya çağırıyor. Teknoloji ve yapay zekâdan faydalanarak projelerini geliştirmek isteyen genç girişimciler, Tokyo’da düzenlenecek Dünya Finali ve Los Angeles’ta 3 haftalık özel eğitim fırsatı yakalayacak.

🔸 Türkiye’den seçilecek finalist, Aralık 2024’te Tokyo’daki Dünya Finali’nde ülkemizi temsil ederek, dünyanın dört bir yanından gelen en iddialı projelerle yarışma fırsatı bulacak. Ancak ödüller bununla sınırlı değil! Kazanan ekip, Haziran 2025’te Los Angeles ve Silikon Vadisi’nde gerçekleşecek 3 haftalık özel bir girişimcilik eğitimine katılma hakkı kazanacak.

🔸 Mentorluk desteği, geniş bir network ağı ve AI destekli proje geliştirme imkânı sunan Red Bull Basement, yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak gençlerin en büyük hayallerine bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor. Finale yükselenler ise yenilik ve potansiyelleriyle dikkat çeken projeler arasından seçilecek.

Başvuru için 👉 https://www.redbull.com/tr-tr/events/red-bull-basement-turkey

Tokyoya davet: https://www.pazarlamasyon.com/red-bull-basement-tan-tokyo-ya-davet