Bölümümüze Yatay Geçiş sınavı, Dikey Geçiş Sınavı, Lisans Yerleştirme Sınavına yeniden girme vb. durumlarla kesin kayıt yaptıran öğrenciler daha önce kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumundan almış ve başarmış olduğu derslerden muaf olmak için talepte bulunabilirler. Muafiyet için başvuruda bulunacak öğrencilerin Üniversiteye kesin kaydı izleyen 10 iş günü içinde muafiyet isteğini belirten ekteki dilekçeyi doldurmuş olmaları ve dilekçe ekindeki belgelerin onaylı suretleri ile birlikte Bölüm öğrenci işlerine (Hüsniye ALTINKÜPLÜ’ye ) Üniversiteye kesin kaydı izleyen 10 iş günü içinde teslim etmeleri gerekmektedir.

Muafiyet Dilekcesi.Yazılım

Muafiyet Dilekcesi Eki.Yazılım

Not: Hazırlık sınıfı okuyacak öğrenciler için muafiyet işlemleri Üniversiteye kesin kaydı izleyen 10 iş günü içinde yapılmalıdır. Hazırlık sınıfını tamamladıktan sonra 1.sınıfa başlarken muafiyet başvurusu yapan öğrencilerin başvurusu kabul edilmeyecektir.